Interesse in sim only stijgt

mobiel telefoon abonnementEr zijn veel verschillende aanbieders van telefoon abonnementen. Televisie, internet en radio staan er vol mee. Veel van deze providers hebben verschillende abonnementen aan te bieden. Bijvoorbeeld abonnementen in combinatie met een nieuw model telefoon.

Maar er zijn ook andere abonnementsvormen, Sim Only internet is een vorm die steeds populairder begint te worden. Zo vreemd is dat misschien ook niet. Je betaald in dat geval namelijk enkel voor je belminuten en internetbundel. De kosten zijn aanzienlijk lager dan bij een telefoon abonnement waar een telefoon bij in zit.

Andere voordelen bij een sim only bundel

Daarnaast bieden sommige providers ook nog andere voordelen. Zo kan er bijvoorbeeld per maand opgezegd worden en kunt u de bundel maandelijks opzeggen. Maar waarom zou je een telefoonabonnement maandelijks op willen kunnen zeggen?

Je hebt toch iedere maand je telefoon nodig. Ja, dat is voor veel mensen zo. Maar studenten die veel in het buitenland zijn bijvoorbeeld, die kunnen hier handig gebruik van maken. Als er weer een trip op het programma staat, kan het abonnement gewoon stopgezet worden. De kosten komen hiermee natuurlijk ook te vervallen. Zodra je weer in Nederland bent, zet je het abonnement gewoon weer aan en kunt weer voordelen bellen en gebruik maken van mobiel internet.

Steeds vaker voor deze bundels gekozen

De kosten zijn voor veel mensen doorslaggevend om toch voor een sim only abonnement te kiezen. Natuurlijk is een nieuw model smartphone erg leuk om te hebben (die krijg je vaak bij reguliere abonnementen), maar die maandelijkse tarieven liggen ook een stuk hoger. Dit is dan ook de reden dat veel mensen kiezen om hun huidige telefoon nog even te behouden, maar wel een daling in hun maandelijkse kosten kunnen realiseren. De andere voordelen zoals maandelijks opzeggen of je bundel aanpassen zijn leuke bijkomende zaken.

Het is overigens niet zo dat iedere provider de mogelijkheid biedt om maandelijks op te zeggen. Dit doen sommige aanbieders wel. Als jij ook een abonnement wilt afsluiten is het zaak om eens te gaan vergelijken. Er zijn veel aanbieders te vinden. Je kunt ook bij je huidige providers informeren naar leuke deals. Vaak kun je dezelfde bundel behouden maar je gaat minder betalen.

sim only niet duur
Een sim only hoeft niet duur te zijn.